Træfiberisolering

Transporterer fugten væk fra trækonstruktion
TræfiberDanmark Træfiberuld er et hygroskopisk materiale med enestående fugthåndteringsvner, som aktivt modvirker den fugtophobning som ellers er svær at undgå ved nutidens store isoleringsstykker. Derved sikres en tør og sund konstruktion som tilmed ikke er afhængig af damptætte membraner.

Ingen irritation
TræfiberDanmark Træfiberuld er et meget behageligt materiale, som ikke støver meget, og som normalt overhovedet ikke giver hudirritation.

Hvorfor bruge træfiberisolering?

Mange tror, at træfiberisolering er et “Trend-produkt for Miljøentusiaster” – og det er det også.

Men det er også et af de mest anvendte isoleringsmaterialer i bl.a. Sverige og USA. det har det været i rigtig mange år, og det er der mange gode grunde til.

Den væsentlige grund er naturligvis, at det isolerer rigtig godt. Mindst lige så godt som andre moderne isoleringsmaterialer. de fugttranpoorterende egenskaber er enestående for træfiberulden, og betyder, at den ofte anvendes til renovering af specielt fredede bygninger med spærkonstruktioner i træ.

Men så er der – i de seneste år – blevet sat øget fokus på miljø og bæredygtighed. Og her distancerer træfiberisoleringen sig positivt fra de fleste andre isoleringstyper.

Det er svært at kæmpe mod traditionerne, men vi har fået øjnene op for dette meget specielle isoleringsmateriale, og vi er overbeviste om, at træfiberisoleringen vil blive anvendt i fremtiden i langt flere danske boliger, da dette passer meget bedre til de udfordringer, isoleringsmaterialer generelt vil møde i fremtiden.

 

Udpluk af de gode egenskaber

Her er blot nogle af træfiberisoleringens gode, dokumenterede egenskaber.

 Bæredygtig isolering

CE godkendt

Høj isoleringsevne

 Transporterer fugten væk

 Uden kemikalier

 Afviser mus og rotter

 Skal IKKE på deponi efter brug

 Overbevisende CO2 regnskab

 Hurtigt at arbejde med

 Irriterer ikke hud og øjne

Læs mere om træfiberisolering her