Bådebygger

Vi reparerer og ombygger træskibe

Reparation og ombygning af gamle træskibe kræver stor viden om materialer, ligesom indsigt og beherskelse af det traditionsrige håndværk er vigtig. Gennem århundreder har skibstømrere samlet erfaring om hvilke materialer og løsningsmetoder der er holdbare ved reparationer og ombygninger. Vi udfører disse opgaver med stor omhu.

Aptering af både

Vi udfører alle former for aptering til både. Uanset om apteringen skal udføres på en moderne glasfiberbåd, eller der er tale om et veteranskib, løser vi den gerne. Gennem årene har vi udført mange forskellige apteringsopgaver. Bl.a. Skoleskibet Georg Stage har vi lavet skibstømrerarbejde på. SE BILLEDER HERUNDER

Teakdæk

Vi udfører reparation, renovering eller montering af nyt teakdæk/skibsdæk. Det mest slidstærke teakdæk/skibsdæk fås ved at montere spejlskårne teakstave fuget med gummifuge. Dette arbejde er omfattende, og kræver, erfaring i montageteknik og materialevalg. Kompetencer vi er i besiddelse af.

Teakdæk giver et fantastisk helhedsindtryk af din båd, og ser eksklusiv ud på ældre, klassiske, og moderne både. Desuden er er teakdæk et af de mest holdbare og vejrbestandige Skibsdæk dækstyper der kan monteres.

Teakdæk er et vedligeholdelsesfrit skibsdæk, hvis man ønsker dækket i en grå nuance,

hvorimod man bør oliere teakdækket, hvis man ønsker at fremhæve teaktræets glød og årestruktur i sit skibsdæk.

Standard teakdæk stave er 10 mm. i tykkelsen, og 45 mm. i bredden. Det smukkeste skibsdæk af teak laves med lange stave, og så få stød (skar) som muligt, hvorefter teakstavene fuges med gummi.

Teakdæk/skibsdæk er et rigtig godt bud på et eksklusivt gulv i et vådrum, eller andre steder i boligen. I vådrum er teakdækket fantastisk funktionelt, da det er vandtæt, og behageligt at gå på – selv uden gulvvarme! Desuden er teakdækket skridsikkert på grund af gummifugerne – en funktionalitet som er helt essentiel på et skibsdæk.